Sajtóközlemény

ELMŰ Karrier Portál

Az ELMŰ energiáját munkatársai adják

Energia Karrier Portál

A jól képzett és motivált munkavállalók azok, akik az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport szerint a társaság sikerében központi szerepet töltenek be. Így nem meglepő, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a munkaerő képzésére és toborzására. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2013. február elején az internetes közönség számára elérhetővé tette az Energia Karrier Portál elnevezésű weboldalt.

A Vállalatcsoport munkahely teremtés szempontjából jelentős helyet foglal el, hiszen saját bevallása szerint több mint 2800 munkatársat foglalkoztat. Az Energia Karrier Portál lehetőséget biztosít a diplomás pályakezdőknek, tapasztalt szakembereknek, végzés előtt álló diákoknak, középiskolás és érettségizett fiataloknak, hogy gyakorlatot, illetve munkahelyet szerezzenek Magyarország egyik vezető vállalatánál.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Karrier oldala lényegesen megkönnyíti és automatizálja a munkaerő toborzás folyamatát. A munkát, ill. gyakorlatot kereső felhasználók a regisztráció után feltölthetik önéletrajzukat, pályázati adataikat, amit a későbbiekben módosítani is tudnak, megpályázhatnak aktuális pozíciókat, valamint megtekinthetik korábbi beadott pályázataikat.

További lehetőség ezen felül, hogy az érdeklődő felhasználók folyamatos értesítést is kérhetnek az Energia Karrier Portálra feltöltött friss álláshirdetésekről. A beérkezett jelentkezések - adminisztrátori elbírálás után- státuszáról a rendszer automatikusan tájékoztatást küld.
A Karrier Portál fejlesztése során kiemelt hangsúlyt kapott az adatok biztonságos kezelése, tárolása.

2013. február 04.