Sajtóközlemény

Pénziránytű Alapítvány

Pénziránytű Alapítvány


A Havasweb Kft. elkötelezett a fenntartható fejlődés iránt. Üzleti tevékenységünkbe igyekszünk társadalmi és környezeti megfontolásokat beépíteni.

 

A 2012 februárjában közzétett pályázatunk keretében Facebook alkalmazásokat készítettünk díjmentesen a közösség javát szolgáló szervezetek részére.

 

Akiket támogatunk:

 

 

Pénziránytű Alapítvány – a Magyar Nemzeti Bank alapítványa

 

Támogatás:
Pénzbook fotópályázat 2012 –Facebook alkalmazás készítése

 

Az Alapítványról:
„A Magyar Nemzeti Bank hosszú távú célként tűzte ki, hogy más hatóságokkal, civil szervezetekkel és piaci szereplőkkel együttműködve a széles lakossági rétegek pénzügyi tudatosságának és jártasságának fejlesztésére irányuló programokat dolgozzon ki és valósítson meg. E cél hatékony megvalósításához fontos lépés az érdekelt szervezetek közötti együttműködés további erősítése, a kezdeményezések összehangolása, valamint a programokhoz szükséges, szélesebb alapú finanszírozási háttér megteremtése. Ennek érdekében döntött úgy a Magyar Nemzeti Bank, hogy a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó alapítványt hoz létre.” Pénziránytű Alapítvány

 

Az alkalmazásról:
Október utolsó munkanapja minden évben a Takarékossági Világnap, ennek apropóján aPénziránytű Alapítvány fotópályázatot hirdet. A pályázatra beküldött képeknek a Miértérdemes szerinted a megtakarítani?” kérdést kell feldolgozniuk. A pályázók feltölthetik képeiket, amire a felhasználók szavazhatnak. A legtöbb szavazatot kapott pályázó értékes nyereményt kap.
 

2012. október

További támogatottak:
Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány
Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete